4stappen voor een goede website

Bij IFRA heb je in 4 stappen een goede & professionele website!

 1. Kennismaken

  Tijdens ons kennismakingsgesprek stellen wij jou veel vragen om jouw (toekomstige) wensen zo goed mogelijk in kaart te brengen. Daarna ontvang je van ons per e-mail vrijblijvend een modulair opgebouwd voorstel waarin die diverse onderdelen en opties zijn uitgewerkt.

 2. Ontwerpen design

  Na jouw akkoord op ons voorstel maken wij een ontwerp voor jouw (nieuwe) website. Als je al een website hebt, dan ontwikkelen wij jouw nieuwe website op onze test-server LekkerDeRuimte. Nadat de (concept) versie gereed is kun je gedurende de verdere ontwerpfase meekijken en, waar nodig, gewenste aanpassingen doorgeven: heb je liever toch een andere kleur of wil je liever ronde hoeken op de buttons? We passen het in deze ontwerpfase graag voor je aan zodat je ‘real time’ de resultaten kunt zien.

 3. Vullen & optimaliseren

  Zodra het ontwerp helemaal naar jouw zin is kunnen we verder met het vullen van de onderliggende pagina’s met aangeleverde of reeds op de oude website staande teksten en afbeeldingen. Hierbij houden wij zoveel mogelijk rekening met het optimaliseren van de vindbaarheid van jouw website bij de zoekmachine Google.

 4. Workshop

  Tijdens de workshop leer jij met eventueel een collega of partner hoe je jouw website voortaan snel zelf kunt aanpassen, zoals onder andere: basiskennis van WordPress (kennis maken met de admin-omgeving), teksten en afbeeldingen op pagina’s toevoegen of wijzigen en/of een nieuwsbericht plaatsen. Als jouw website gebruik maakt van specifieke functionaliteiten dan wordt hier uiteraard aandacht aan besteed want onze workshops zijn altijd ‘op maat gemaakt’!

IFRA: in 4 stappen een goede website!

Wil jij ook zo’n WordPress website?

Meer info
Bezig met versturen