Internetmarketing: laat je website of webshop voor jóu werken!

online formulieren contact wordpress plugin ifraWat zegt Wikipedia hierover:

Internetmarketing (ook wel online marketing of e-marketing genoemd) is de marketing van producten of diensten via internet. Tot internetmarketing wordt onder andere gerekend: zoekmachineoptimalisatiereclamebannerse-mailmarketingreferralmarketingaffiliate marketinginteractieve marketing, weblogmarketing en virale marketing.

Internetmarketing brengt het creatieve en technische werkgebied samen. Daaronder zijn te verstaan: design, ontwikkeling (van websites), adverteren en verkoop. Internetmarketing wordt ook in verband gebracht met het toepassen van adverteren tijdens verschillende fasen van de ‘customer engagement cycle’ door zoekmachinemarketing (Search Engine Marketing SEM), zoekmachine optimialisatie (Search Engine Optimization SEO), banneradvertenties op relevante websites, emailmarketing, and Web 2.0 strategieën.

E-mailmarketing

E-mailmarketing is dé manier om in onder de aandacht van je (potentiële) klanten te blijven komen, mits je dit natuurlijk op een persoonlijke en waardevolle manier doet!

Door het regelmatig aanbieden van waardevolle content (be)vestig je jouw autoriteit en win je vertrouwen. Dus zorg dat je relevante informatie over je branche of vak aanbiedt in je nieuwsbrief of eZine!

Social media

Social media is een goed middel om snel en eenvoudig grote naamsbekendheid op te bouwen en beter vindbaar te zijn bij Google. Het is gratis in gebruik maar kan je veel tijd kosten als je niet oppast…

Lees wat de nú populaire sociale netwerken Twitter, Facebook, LinkedIn, Google+ en Pinterest zijn en onderzoek waar jóuw doelgroep zich bevindt!