Wij hebben vanuit IFRA al diverse lokale stichtingen, verenigingen en/of vrijwilligers ondersteund middels het verzorgen van een online imago, promotiemateriaal, website en het faciliteren van de hosting en domeinregistratie:

MVO-sponsor van Fieldwork Foundation

Fieldwork Foundation WordPress websiteFieldwork Foundation is een stichting met ANBI-status die met zeer gerichte acties dáár waar het leed in de regio Nijmegen het grootst is, verandering brengt. De vrijwillers van de stichting brengen onder meer wensen van ernstig zieke kinderen in vervulling, bezorgen goedgevulde kerstpakketten bij gezinnen die gedwongen zijn eten te halen bij de voedselbank, regelen lidmaatschap van een sportclub voor de zoon van een armlastig gezin en verzorgen ludiek vermaak bij ouderen in een verzorgingstehuis.

Vanaf de oprichting in 2011 heeft Webbureau IFRA de website, hosting en domeinregistratie voor Fieldwork Foundation verzorgd. Tevens update IFRA de website belangeloos enkele keren per jaar zodat het publiek te allen tijden op de hoogte gehouden kan worden van alle acties.

MVO-sponsor van IkWilOpvallen.nl

Ik Wil Opvallen (IWO) WordPress websiteDe vriendengroep IkWilOpvallen.nl loopt jaarlijks de Nijmeegse Vierdaagse en probeert daarbij zoveel mogelijk (media) aandacht te krijgen het Goede Doel. Vanaf 2018 is dat Fieldwork Foundation.

Webbureau IFRA sponsort IWO al ruim 10 jaren middels het ter beschikking stellen en technisch up-to-date houden van de website, domeinregistratie, hosting en tijdens een aantal jaren de bekende roze poloshirts en/of roze stickers die je zomaar overal ziet.

blank

blank

Met veel enthousiasme liepen de deelnemers afgelopen dinsdag na de workshop websites bouwen in WordPress de deur uit. De gratis workshop voor vrijwilligers van maatschappelijke organisaties in gemeenten Lingewaard en Overbetuwe werd georganiseerd door de Oost-Betuwse Uitdaging.

Betuwe – Gastspreker Frans Pronk van Webbureau IFRA bracht de vrijwilligers, met succes, basiskennis over websites bouwen in WordPress bij. Zoals een van de tevreden deelnemers het verwoordde: ‘Een warm welkom in de wondere wereld van WordPress’.

KennisKaravaan
Veel verenigingen, stichtingen en maatschappelijke initiatieven hebben een website of willen er een. Vrijwilligers lopen echter vaak aan tegen beperkte kennis over het bouwen of beheren van een website. In de zogenoemde KennisKaravaan biedt de Oost-Betuwse Uitdaging kennis die vrijwilligers toe kunnen passen in hun vrijwilligerswerk. Een workshop websites bouwen paste hier uitstekend in en maatschappelijk betrokken ondernemer Frans Pronk van Webbureau IFRA hielp hier graag aan mee. Op dinsdagavond 30 januari werd daarom een workshop websites bouwen in WordPress georganiseerd.

blank

Nieuwe ‘WordPress experts’
Zoals ook tijdens eerdere workshops bood Rabobank Oost Betuwe in Elst een fijne ruimte en voorzieningen. Met een heldere presentatie en aandacht voor individuele vragen, bood Frans praktische kennis die de deelnemers direct konden toepassen. ‘Mooi hoe jij ons in korte tijd allemaal WordPress experts hebt kunnen maken,’ was een van de enthousiaste reacties op zijn interactieve presentatie.

blank

Tweede workshop
Het animo voor de workshop was groot waardoor het maximumaantal deelnemers snel werd bereikt. We zijn dan ook erg blij aan te mogen kondigen, dat er een tweede workshop zal volgen. Geïnteresseerd in wat de Oost-Betuwse Uitdaging te bieden heeft? Houd de website www.oostbetuwseuitdaging.nl in de gaten, schrijf je via info@oostbetuwseuitdaging.nl in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons werk via Facebook, Twitter of LinkedIn.

Bron: Oost-betuwse UitdagingDeBetuwe.net