Webdesign; is er veel of juist (nog) weinig content?

Een goed webdesign vereist een goede structuur om de gebruikerservaring te optimaliseren. Bij het ontwerp van websites met veel content is het belangrijk om deze structuur helder te maken, en de content overzichtelijk te houden.

Voor websites met weinig content daarentegen is het juist essentieel om creatief te zijn en ‘van niets, iets te maken’. Ook met een beperkte content kunnen wij een aantrekkelijke website ontwerpen die de bezoeker aanspreekt.

Website redesign versus
website renovatie

Bij het upgraden van een website kan er gekozen worden voor een redesign of renovatie. Een redesign omvat een volledige heroverweging van de gebruikerservaring, visuele uitstraling en functionaliteit van de site. Het is geschikt als de huidige website niet voldoet aan moderne standaarden of niet goed aansluit bij de branding.

Een renovatie daarentegen is een meer incrementele aanpak, waarbij specifieke aspecten van de website worden aangepakt om deze te verbeteren en up-to-date te brengen. Het is kosteneffectief als de bestaande website que feel en look nog steeds goed bevalt maar behoefte heeft aan enkele technische verbeteringen.

Van grafisch ontwerp naar
technisch meesterwerk

Grafisch vormgevers hebben een uitgebreide kennis van kleuren, typografie, compositie en branding. Ze zijn experts in het creëren van aantrekkelijke visuele concepten die de identiteit van een merk weerspiegelen. Toch is dit niet altijd voldoende voor een goed webdesign.

Wij hebben ruime ervaring in het omzetten van door een grafisch vormgever gemaakt ontwerp in een technisch design. Wij houden hierbij rekening met functionele aspecten zoals responsiviteit, interactieve elementen en gebruikerservaring, die vaak buiten het expertisegebied van een grafisch ontwerper vallen. In overleg met de grafisch vormgever kunnen dan aanpassingen gedaan worden.

Voorbeelden: LuXboX en Pop-Up toilet.

Compacte online
verkoopmodule

Het online kunnen boeken van producten, evenementen of diensten biedt talloze voordelen voor zowel bedrijven als klanten. Onze module is de perfecte oplossing wanneer er eigenlijk te weinig aanbod is voor een complete webshop, maar wél de mogelijkheid tot online boeken gewenst is.

Met deze module kun je jouw producten, evenementen of diensten eenvoudig online beschikbaar stellen voor boekingen, zonder de complexiteit en kosten van een volledige webshop.

Online reservering en
boekingssysteem

Met onze eenvoudige en intuïtieve online reserveringsmodule kunnen klanten direct zien welke dagen of dagdelen beschikbaar zijn en gemakkelijk hun reservering plaatsen. Dit biedt klanten de vrijheid om op elk gewenst moment en vanaf elke locatie te boeken, en stelt hen in staat om hun tijd efficiënt in te delen.

Bovendien biedt het bedrijven de mogelijkheid om hun beschikbaarheid efficiënt te beheren en klanten een naadloze boekingservaring te bieden, wat resulteert in een verhoogde klanttevredenheid en omzetgroei.

Op maat gemaakte
functionaliteiten (low-code)

Onze low-code op maat gemaakte functionaliteiten voor WordPress websites bieden grote voordelen. Het biedt snelheid, flexibiliteit en bespaart kosten voor het ontwikkelen van op maat gemaakte extra mogelijkheden.

Dit opent nieuwe mogelijkheden voor het creëren van gepersonaliseerde en professionele modules die naadloos aansluiten aan jouw specifieke eisen en behoeften. Met welke wens loop jij rond?

De afbeeldingen op deze pagina zijn gecreëerd door Kunstmatige Intelligentie (Open AI) uniek en nooit eerder vertoond kunstzinnige en expressief; een bron van inspiratie