Persoonlijke (basis) WordPress Workshops

We geven een 4-tal workshops, namelijk;

  • WordPress i.c.m. met je eigen website. Optimaliseer je eigen website en haal het beste naar boven!
  • WordPress i.c.m. Avia Framework (Een “What You See Is What You Get” editor). Bouw je eigen website!
  • WordPress i.c.m. WooCommerce webshop module. Haal meer uit je webshop!
  • WordPress i.c.m. Yoast SEO. Zorg dat je website beter gevonden wordt!

Om zelf je WordPress website te kunnen vullen, actualiseren en/of aan te passen bieden wij een basis workshop WordPress van ca 3 1/2 uren aan.

De workshops die wij geven zijn altijd 1-op-1 (1 of maximaal 2 personen van hetzelfde bedrijf, of een kennis/vriend/vriendin die bijvoorbeeld jou gaat helpen bij het beheren van jouw website/webshop). Uiteraard wordt er in het eerste gedeelte aandacht gegeven aan WordPress zelf, en in het tweede gedeelte gaan we ook daadwerkelijk aan de slag met jóuw eigen website of webshop. In alle workshop zal er aandacht gegeven worden aan een goede opbouw van de website/webshop en een juiste SEO van de pagina’s posts.

Na het volgen van deze persoonlijke WordPress workshop (op locatie Fortuna 22 in Elst Gelderland, tegen meerprijs ook op een locatie naar wens mogelijk) kun je zelf:

  • Posts plaatsen/wijzigen en verwijderen en SEO optimaliseren
  • Media bibliotheek op de juiste manier beheren
  • Pagina’s aanmaken en inhoudelijk wijzigen, afbeeldingen aanpassen en SEO optimaliseren.
  • Menu’s beheren: items toevoegen/wijzigen of verwijderen
  • Widgets beheren en inhoud aanpassen/toevoegen of verwijderen
  • Afhankelijk van het geïnstalleerde thema (Framewerk) onderdelen van de layout aanpassen en indelen

Zoals gezegd geven we de WordPress workshop op een persoonlijke manier en gaan we in op jouw eigen website c.q. wensen of ideeën. De workshop begint om 10.00 uur tot ongeveer 14.00 uur.

Kosten bedragen 297,- (excl. BTW) voor max. twee personen (je mag dus iemand meenemen voor dezelfde prijs), en is inclusief een lekkere lunch met luxe belegde broodjes en verse jus d’orange, koffie, thee en wat fris en vers fruit.

WordPress opfris workshop

Heb je in het verleden een (basis) WordPress workshop gevolgd en ben je er, om wat voor reden dan ook, niet (voldoende) aan toe gekomen om met WordPress website aan de slag te gaan? Dan kan het natuurlijk zijn dat je dan de nodige info bent kwijtgeraakt/weggezakt waardoor je hierdoor tegen een aantal zaken aanloopt zodat je niet verder kunt. Speciaal hiervoor is onze WordPress opfris workshop in het leven geroepen.

Hoe werkt die opfris workshop?

De workshop is niet dezelfde workshop zoals je deze al bij ons gevolgd hebt maar gaat in op specifieke zaken die je graag (weer) uitgediept zou willen zien of die je juist bent vergeten. Op die manier pakken we die zaken op die nu juist relevant zijn en laten we alle andere (basis) zaken achterwege.

De duur van deze workshop is ongeveer 2 uur en de kosten bedragen 125,- incl. koffie, thee of iets fris, en gelden -net als bij de basis workshop- voor max. twee personen. De workshop tijden zijn verdeeld over twee blokken; van 10.00 tot 12.00 uur of van 13.00 tot 15.00 uur.

Meer info

Meer info

Bezig met versturen