Beste Elsterse ondernemer,

centrum_elst-minSinds 1 januari 2015 zijn alle activiteiten van EOV-elst overgenomen door Stichting Centrum Management Elst (CME). Om het Centrum Elst (nóg) meer bekendheid te geven in Overbetuwe en omliggende gemeentes is besloten een nieuwe website te laten ontwikkelen waar álle ondernemers een eigen pagina krijgen. Deze website wordt gefinancierd uit het budget van het CME; u betaalt dus niets extra’s voor uw vermelding op de website centrum-elst.eu.

Via dit formulier kunt u uw contactinformatie en bedrijfsprofiel aanleveren voor de in ontwikkeling zijnde website van Centrum Elst. De door u aangeleverde informatie wordt door de webmaster (Ita Pronk en op een later moment José van Benthum) op de website geplaatst.

U wordt verzocht om onder meer contactinformatie, informatie over uw aanbod (product, dienst, assortiment etc) en openingstijden aan te leveren. U moet minimaal 1 afbeelding (in formaat landscape, dus breder dan de hoogte) van de buitenzijde van uw pand aanleveren zodat uw onderneming op de website ook ‘een gezicht’ heeft. U kunt meerdere afbeeldingen uploaden, bijvoorbeeld ook van uw interieur of assortiment. De webmaster selecteert dan de meest passende afbeeldingen voor uw persoonlijke pagina op de gezamenlijke website!

Wilt u uw informatie alstublieft zo spoedig mogelijk aanleveren? Het invullen van onderstaand formulier kost slechts enkele minuten van uw tijd! Wij ontvangen uw gegevens graag vóór 1 maart 2016!

Alvast bedankt en met hartelijke groet,

Ita Pronk

Selecteer een geldig formulier