Beste Elsterse ondernemer,

centrum_elst-minSinds 1 januari 2015 zijn alle activiteiten van EOV-elst overgenomen door Stichting Centrum Management Elst (CME). Om het Centrum Elst (nóg) meer bekendheid te geven in Overbetuwe en omliggende gemeentes is besloten een nieuwe website te laten ontwikkelen waar álle ondernemers een eigen pagina krijgen. Deze website wordt gefinancierd uit het budget van het CME; u betaalt dus niets extra’s voor uw vermelding op de website centrum-elst.eu.

Via dit formulier kunt u uw contactinformatie en bedrijfsprofiel aanleveren voor de in ontwikkeling zijnde website van Centrum Elst. De door u aangeleverde informatie wordt door de webmaster (Ita Pronk en op een later moment José van Benthum) op de website geplaatst.

U wordt verzocht om onder meer contactinformatie, informatie over uw aanbod (product, dienst, assortiment etc) en openingstijden aan te leveren. U moet minimaal 1 afbeelding (in formaat landscape, dus breder dan de hoogte) van de buitenzijde van uw pand aanleveren zodat uw onderneming op de website ook ‘een gezicht’ heeft. U kunt meerdere afbeeldingen uploaden, bijvoorbeeld ook van uw interieur of assortiment. De webmaster selecteert dan de meest passende afbeeldingen voor uw persoonlijke pagina op de gezamenlijke website!

Wilt u uw informatie alstublieft zo spoedig mogelijk aanleveren? Het invullen van onderstaand formulier kost slechts enkele minuten van uw tijd! Wij ontvangen uw gegevens graag vóór 1 maart 2016!

Alvast bedankt en met hartelijke groet,

Ita Pronk

CME
Komt niet op de website; voor toezenden nieuwsbrieven CME.

Informatie voor op de website www.centrumelst.eu:

Voer 10 cijfers ZONDER streepje in. Dit nummer wordt op de website vermeld!
Wordt op de website vermeld!
Indien ingevuld: wordt op de website vermeld!
Vermeld de woorden die uw klanten normaliter gebruiken om uw aanbod te omschrijven.
Omschrijving van uw product, dienst, assortiment, merken etc. Gebruik zoveel mogelijk woorden die uw doelgroep ook daadwerkelijk gebruikt als ze via Google zoeken.
Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 67.11MB
Foto (landscape) van voorzijde van uw pand. Toegestaan zijn jpg/jpeg, png en pdf. Heeft u geen professionele foto maak dan gerust een foto met uw smartphone of tablet!
Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 67.11MB
Foto('s) (bij voorkeur landscape) van binnenzijde van uw winkel/gelegenheid/kantoor. Toegestaan zijn jpg/jpeg, png en pdf.
Voorbeeld: https://www.facebook.com/uwPagina
Voorbeeld: https://twitter.com/uwTwitterAccount
Voorbeeld: https://nl.linkedin.com/uwProfiel
Voorbeeld: https://twitter.com/uwTwitterAccount

Heeft u vragen of opmerkingen over de website www.centrumelst.eu en/of uw eigen website?

Wij beantwoorden deze graag voor u!
Bezig met versturen