Webdesign; overvloed versus ‘van niets tot iets’

Het kan een uitdaging zijn om de juiste balans tussen functionaliteit en visuele aantrekkelijkheid te vinden. Een effectieve website moet niet alleen een professionele uitstraling hebben, maar ook gemakkelijk te navigeren zijn en de juiste functionaliteiten bieden voor jouw specifieke bedrijf.

Op basis van de websites die jij mooi vindt én de teksten en afbeeldingen die jij aanlevert bij ons, maken wij een mooie layout. Als er in het begin wat minder content voorhanden is, hebben wij de vaardigheid om op een creatieve wijze toch wat meer ‘body’ geven aan je website.

Als er daarentegen heel veel te vertellen is, verdelen wij die grote hoeveelheid tekst in ‘hapklare brokjes’ over de pagina’s zodat het de bezoeker geen overload aan informatie geeft.

In de carrousel zie je een kleine greep uit het grote aantal websites dat wij in de loop van de jaren ontwikkeld hebben. Het is nog belangrijk om te vermelden dat dit alleen de landingspagina’s van de websites zijn; uiteraard zitten er nog meerdere pagina’s achter. Als je op een plaatjes klikt, opent de echte website in een nieuw tabblad zodat je de werkende versie kunt bekijken.

Een kleine disclaimer: sommige van onze klanten maken zelf wijzigingen aan hun websites. Soms gebeurt dat op een manier die wij zelf niet gekozen zouden hebben. Het kan dus zijn dat de website die je straks ziet, niet meer helemaal zoals wij het opgeleverd hebben. 😇