Ita Pronk: de ideale partner voor ondernemers die een website+ willen laten bouwen.

Als je op zoek bent naar een partner die niet alleen WordPress expertise heeft en over low-code vaardigheden beschikt, maar óók oog heeft voor creativiteit, innovatie en een persoonlijke benadering, dan ben je bij Ita aan het juiste adres!

Een carrière vol ervaring en kennis

Ita’s professionele carrière begon op jonge leeftijd bij Ernst & Young accountants, waar ze de boekhouding van verschillende bedrijven in heel Nederland controleerde. Ze kreeg in 1996 de kans om haar meisjesdroom (“boeven vangen”) te vervullen en werd financieel rechercheur bij de Regionale recherche IJsselland. Na de geboorte van haar kinderen stapte Ita over naar de Rijksrecherche, het “neusje van de zalm” in de opsporingswereld, waar ze onder andere betrokken was bij corruptie-onderzoeken. Na 14 jaar in de opsporing besloot Ita dat er iets ontbrak en nam ze ontslag om zich te richten op haar persoonlijke ontwikkeling en het ondernemerschap.

Een hart vol passie voor groei en ontwikkeling

Met haar zelf-geregisseerde omscholingstraject dook Ita in de wereld van webontwikkeling en leerde ze alles over WordPress, HTML5 en CSS. Haar doorzettingsvermogen en leergierigheid zorgden ervoor dat ze al snel uitgroeide tot een echte expert.

Tijdens haar ontdekkingsreis in de webontwikkeling schreef Ita in 2015 het boek “Heel Holland Googelt”, waarin ze kleine ondernemers hielp om hun website beter vindbaar te maken in Google. De kennis die ze tijdens het schrijven van haar boek opdeed, gebruikt ze nog steeds om ondernemers te helpen bij het verbeteren van hun online vindbaarheid.

Ontdekking van de Kracht van Low-Code

Maar het was vooral de ontdekking van de mogelijkheden van low-code waardoor Ita’s hart sneller ging kloppen. Ze zag de kracht van functionele modules en de vrijheid die ze boden om website+ te ontwikkelen. Met deze nieuwe vaardigheden kon Ita niet alleen visueel aantrekkelijke websites creëren, maar ook functionele en dynamische platforms. Ze raakte enthousiast over de mogelijkheid om haar klanten een totaalpakket te bieden, waarbij hun website meer was dan alleen een online visitekaartje.

Functionele Modules met een Persoonlijke Touch

Ita’s unieke achtergrond heeft haar analytische vaardigheden en probleemoplossend vermogen verrijkt, wat haar in staat stelt om jouw website op een doordachte en strategische manier te optimaliseren. Ze blijft voortdurend leren en is altijd snel op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in haar vakgebied.

Maar Ita’s vaardigheden reiken verder dan alleen het inrichten en stylen van WordPress websites. Met haar low-code vaardigheden kan ze functionele applicaties (modules) bouwen die perfect aansluiten bij jouw bedrijfsbehoeften. Ze gelooft dat elke website uniek en doelgericht moet zijn, en ze werkt hard om dat voor jou te realiseren.

Een flexibele levensstijl vol inspiratie

Naast haar werk geniet Ita van camperreizen door Europa met haar man Frans, waarbij ze onderweg werken aan projecten terwijl ze mooie plekjes ontdekken. Ook gaat ze graag een sportieve uitdaging aan, zoals de Nijmeegse 4Daagse of een Kennedytocht wandelen. En natuurlijk geniet ze, als ze thuis bij haar inmiddels volwassen kinderen zijn, volop van de gewone dingen zoals een zondagochtend brunch of samen een bioscoopje pakken.

Ze haalt veel voldoening uit deze activiteiten en ze geven haar de inspiratie en energie om haar werk als webbouwer met veel enthousiasme voort te zetten.