Frans Pronk: de ideale partner voor de (door)ontwikkeling van jouw WordPress website!

Frans Pronk is dé expert op het gebied van WordPress-websites en een webdesigner pur sang. Met zijn ongeëvenaarde vaardigheden creëert hij met succes datgene wat jij als klant in je hoofd hebt, maar moeilijk onder woorden kunt brengen. Frans heeft voor vrijwel elke behoefte een functioneel en betrouwbaar gereedschap paraat, dat hij vervolgens aanpast aan de uitstraling en beleving die jij voor ogen hebt.

Vakmanschap en ervaring

Frans heeft een rijke achtergrond in webdesign. Al in de vroege jaren ’90 was hij gepassioneerd bezig met Bulletin Board Systems als hobby. In 1998 begon hij met het ontwikkelen van websites in HTML. Na de geboorte van zoon Lars in 2001 besloot hij zijn fulltime baan bij de ICT-afdeling van de politie te verruilen voor een parttime functie, zodat hij meer tijd kon besteden aan webdesign. Toen dochter Inge in 2002 ter wereld kwam, nam Frans ontslag bij de politie en werd hij een fulltime ondernemer.

Specialist in WordPress

Sinds 2011 ontwikkelt Frans websites op basis van het populaire contentmanagementsysteem (CMS) WordPress. Frans heeft voor vrijwel elke behoefte een functioneel en betrouwbaar gereedschap paraat, dat hij vervolgens aanpast aan de uitstraling en beleving die jij voor ogen hebt.

Met zijn technische kennis en oog voor detail heeft Frans zichzelf keer op keer bewezen als een ware meester in zijn vak. Vanuit Elst, Gelderland, heeft hij talloze adembenemende websites ontworpen en zijn er lovende recensies van uiterst tevreden klanten over zijn werk.

Herinneringen maken die een leven lang meegaan

Frans is een enthousiast camperaar en geniet van de vrijheid om zijn eigen avontuur te creëren. Geen strakke schema’s of beperkingen, maar de mogelijkheid om spontaan te zijn en nieuwe plaatsen te ontdekken. Met zijn eigen huis op wielen kan hij stoppen waar hij maar wilt, overnachten op afgelegen plekken en genieten van de rust en stilte van de natuur.

Frans besteedt graag tijd aan het uitstippelen van de volgende reisroute om samen met Ita de mooiste plekken binnen Europa te ontdekken. Zo’n camperreis biedt niet alleen de mogelijkheid mooie gebieden vanuit het voertuig te verkennen, maar ook om te genieten van prachtige wandelingen.

Frans deelt graag adembenemende foto’s van de vele mooie locaties die hij bezoekt om anderen te laten meegenieten van je camperreis. Hierbij heeft hij al diverse mensen geïnspireerd om ook op reis te gaan en de schoonheid van de wereld te ontdekken.