Op maat gemaakte functionaliteiten (low-code)

Met onze low-code ontwikkelingstools kunnen specifieke functionaliteiten worden toegevoegd aan WordPress-websites op basis van de unieke behoeften van de ondernemer. Hiermee kunnen wij maatwerkoplossingen creëren zonder (volledig) afhankelijk te zijn van externe ontwikkelaars, hetgeen voordelen biedt qua budget en planning.

Het gebruik van onze low-code toepassingen brengt verschillende voordelen met zich mee. Ten eerste is het proces sneller en efficiënter dan traditionele handmatige ontwikkeling, omdat veel van de basisfunctionaliteiten al beschikbaar zijn in de low-code ontwikkelingstools. Hierdoor kan de ontwikkelingstijd aanzienlijk worden verkort, waardoor jij als ondernemer sneller resultaten kunt behalen.

Een ander voordeel is de flexibiliteit en schaalbaarheid van low-code op maat gemaakte functionaliteiten. Aangezien deze functionaliteiten specifiek worden ontwikkeld voor de behoeften van de ondernemer, kunnen ze gemakkelijk worden aangepast en uitgebreid naarmate de behoeften van de website groeien. Dit betekent dat je niet gebonden bent aan de beperkingen van standaard plug-ins en thema’s, maar in plaats daarvan je website kunt laten evolueren en groeien op basis van jouw specifieke vereisten.

Al met al bieden low-code op maat gemaakte functionaliteiten een krachtige en toegankelijke manier om WordPress-websites aan te passen en uit te breiden. Het stelt ons in staat om unieke en op maat gemaakte oplossingen te creëren die voldoen aan jouw specifieke behoeften, terwijl jij profiteert van de snelheid, efficiëntie en schaalbaarheid die low-code ontwikkeling met zich meebrengt. Dit opent nieuwe mogelijkheden voor het creëren van gepersonaliseerde en professionele websites op het populaire WordPress-platform.

Enkele voorbeelden van onze low-code projecten

Krachtige website met slimme modules geven de ondernemer gemak én maken het de bezoekers makkelijk.

Voetencentrum Flipse is al jaren dé plek voor podotherapie in Elst, Arnhem en omgeving. Toen Michiel Flipse begon, hebben wij een redelijk basale website voor hem gemaakt, waar hij in de loop der jaren steeds meer pagina’s en extra informatie aan heeft toegevoegd. Uiteindelijk werd de website gigantisch en raakte het overzicht kwijt. Het was gewoon niet meer duidelijk voor de bezoekers.

Dus hebben we samen met 2 deskundige therapeuten van Voetencentrum Flipse de website geherstructureerd en opnieuw opgebouwd. We hebben op veel plekken een duidelijke (en licht pulserende) knop geplaatst waarmee je een afspraak kunt maken. Daaraan hebben we een handige contactwizzard gekoppeld, die je helpt bij het kiezen van de beste manier om contact op te nemen. Vooral bij de optie ’teruggebeld worden’ is aanvullende info nodig, zodat gelijk de juiste therapeut contact met je op neemt. Hier worden er, afhankelijk of je al wel of  niet bekend bent bij het Voetencentrum, alleen relevante vragen gesteld. Je hoeft dus nooit te veel vragen te beantwoorden, maar het Voetencentrum heeft altijd genoeg gegevens om de juiste therapeut aan je afspraak te koppelen.

We hadden in de loop van de tijd ook al andere low-code modules ontwikkeld, zoals de applicatie waarmee je online FITS-slippers online kunt samenstellen en bestellen of de applicatie waarmee je herhaalbestellingen voor steunzolen kunt plaatsen. Klanten van Voetencentrum Flipse kunnen hiermee nog steeds snel en gemakkelijk online hun producten op maat samenstellen en orderen, zonder persoonlijk naar de praktijk te hoeven gaan.

Voor de klanten die willen weten of hun verzekering de behandelingen van podotherapie vergoedt, hebben we een handige tool ontwikkeld waarmee de klanten met 1 klik de vergoedingen van hun verzekeraar kunnen zien. Geen eindeloze zoektochten meer door lange lijsten, maar snel en gemakkelijk de informatie die je nodig hebt! Bovendien is het beheer van de data een eitje met onze overzichtelijke en gebruiksvriendelijke interface. Geen technisch gedoe aan de achterkant van de website, alles is eenvoudig te beheren in een veilige en afgeschermde omgeving.

Daarnaast hebben we nu een slimme koppeling gemaakt tussen de therapeuten en de locaties waar ze werken, zodat je als bezoeker precies weet wie ze daar kunnen verwachten. En het is ook super handig voor het beheer, want als er wijzigingen bij een therapeut of locatie zijn, worden die automatisch overal doorgevoerd. Geen gedoe meer met handmatig aanpassen op verschillende plekken.

Tenslotte beschikt de website over een geweldige low-code module voor interne bestellingen, die de medewerkers van Voetencentrum Flipse enorm helpt. Ze maken er veel gebruik van en het bespaart ze een hoop intern gemail, gebel en overleg.

We zijn echt trots op dit project, omdat we de website van Voetencentrum Flipse weer overzichtelijk hebben gemaakt en allerlei handige functies de website heel krachtig hebben gemaakt. Het is geweldig om te zien hoe webdesign en low-code modules kunnen bijdragen aan het verbeteren van de gebruikservaring en het vereenvoudigen van belangrijke processen.

Efficiënte koppeling van trainers en locaties: dynamische laden in één krachtige module

Stichting RCVRY Run streeft ernaar in alle Nederlandse provincies professioneel begeleide (hard)loopgroepen voor vrouwen met (borst)kanker op te zetten. Op de oude website stonden alle trainers en locaties op standaard pagina’s, wat het behoorlijk verwarrend maakte voor bezoekers en voor het bestuur het beheer een chaos.

We hebben alles content geherstructureerd en custom post types geïmplementeerd, een soort speciale pagina’s, waarop we precies de benodigde gegevens kunnen vermelden en waar nodig verplicht stellen, zodat er uniformiteit in de info-verstrekking ontstaat. Dit geldt zowel voor de locaties als de trainers.

We hebben vervolgens de trainers en locaties aan elkaar gekoppeld, zodat de weergave dynamisch wordt samengesteld. Ook de overzichtskaart wordt dynamisch gevuld met de actieve trainingslocaties. Dat betekent dat de (gewijzigde) informatie automatisch wordt bijgewerkt en dat bezoekers veel gemakkelijker kunnen vinden wat ze zoeken. Ook is het nu mogelijk om je vanaf de detailpagina van een locatie direct aan te melden voor een proefles. Deze melding wordt automatisch naar de betreffende trainer gestuurd, in plaats van alleen naar een centraal adres.

En het beste van alles is dat dit het beheer voor het bestuur super eenvoudig heeft gemaakt. Geen gedoe meer met handmatige updates op verschillende plekken en een verwarrende administratie-omgeving. Alles is nu gestroomlijnd en overzichtelijk.

Kortom, dit project heeft niet alleen gezorgd voor een betere ervaring voor de bezoekers, maar ook voor een veel efficiënter beheer van trainers en locaties. Het is geweldig om te zien hoe low-code modules kunnen bijdragen aan het verbeteren van de functionaliteit en het overzicht van een website.

Vind je perfecte voortent omloopmaat in slechts 4 klikken!

Walker, een bedrijf dat voortenten maakt die perfect passen bij jouw caravan, heeft jarenlang alle omloop-gegevens van verschillende merken en types caravans verzameld. Zo weten ze precies welke maat voortent bij jouw caravan hoort.

Wij hebben een low-code module gemaakt die voor de bezoeker van de website super makkelijk werkt. Je beantwoordt 4 simpele vragen over het merk, bouwjaar, model en type van jouw caravan en je ziet meteen de perfecte maat voor de Walker voortent die bij jouw caravan past. En als je wilt, kun je die informatie ook nog eens naar jezelf laten mailen, zodat je er altijd bij kunt.

Hoe mooi dat dit project het leven van caravanliefhebbers een stukje eenvoudiger maakt?! Geen gedoe meer met meten en gokken welke maat voortent je nodig hebt. Met de super handige omlooopmaten-zoeker van Walker kun je snel en gemakkelijk de juiste maat vinden. Het is geweldig om te zien hoe low-code modules kunnen bijdragen aan het vereenvoudigen van alledaagse dingen.

Handige modules voor productgarantie en het bestellen van de juiste vervangende onderdelen

Umefa Furniture BV levert de onder haar leiding het bij SOW Maasssluis gefabriceerde Dukdalf campingmeubilair in heel Europa. Ondertussen hebben ze 7 stoelmodellen in hun collectie.

Wij als webdesigners hebben een super handige tool gemaakt waarmee mensen na het kopen van een stoel, deze op de website de stoelen kunnen registreren voor extra garantie. En voor de Sales-afdeling hebben we een online overzicht gemaakt, zodat zij alle registraties kunnen bijhouden en de garantieclaims kunnen opvolgen en verwerken.

We hebben ook rekening gehouden met de privacy van de consumenten in het kader van de AVG. Onze module zorgt ervoor dat zodra de garantieclaims zijn opgevolgd en verwerkt, automatisch de persoonlijke gegevens zoals naam, adres en woonplaats worden verwijderd. Op die manier bewaart Umefa niet méér informatie dan strikt noodzakelijk is. Dus je kunt met een gerust hart gebruikmaken van onze services, in de wetenschap dat je persoonlijke gegevens veilig en volgens de regels worden behandeld.

We hebben ook een andere handige module ontwikkeld, waarmee consumenten, als er buiten de garantieperiode iets aan de stoel kapot gaat, snel online de juiste vervangende onderdelen kunnen bestellen. Door deze onderdelen zo visueel mogelijk weer te geven, wordt voorkomen dat een verkeerd onderdeel (bijv. een linker armlegger in plaats van de rechter) wordt besteld.

Om mensen op de Caravan Salon in Düsseldorf op deze tool te attenderen, zijn brochures uitgedeeld waarmee men via de QR-code direct op de juiste pagina van de website terecht komt. Handig!

Zo hoopt Umefa dat mensen langer van hun stoelen kunnen genieten en dat we verspilling kunnen verminderen. Dus geen stoelen weggooien, maar gewoon snel en eenvoudig een nieuw onderdeel bestellen en de stoel zelf repareren!