Compacte online verkoopmodule

Het online kunnen boeken van producten of diensten biedt talloze voordelen voor zowel bedrijven als klanten. Ten eerste zorgt het voor gemak en efficiëntie, aangezien klanten op elk gewenst moment en vanaf elke locatie kunnen boeken zonder telefonisch contact op te hoeven nemen of fysiek langs te gaan. Dit bespaart zowel tijd als moeite. Bovendien biedt online boeken vaak een overzichtelijke en intuïtieve gebruikersinterface, waardoor het voor klanten eenvoudig is om beschikbaarheid te controleren, verschillende opties te vergelijken en direct te reserveren.

Onze module is de perfecte oplossing wanneer er te weinig aanwezig is voor een complete webshop, maar wel de mogelijkheid tot online boeken gewenst is. Met deze module kunnen bedrijven hun producten of diensten eenvoudig online beschikbaar stellen voor boekingen, zonder de complexiteit en kosten van een volledige webshop. Het biedt een gestroomlijnde en gebruiksvriendelijke interface waar klanten direct kunnen reserveren. Bovendien kan de module worden aangepast aan de specifieke behoeften van het bedrijf, zodat het naadloos integreert met de bestaande website en merkidentiteit. Dit stelt bedrijven in staat om hun online aanwezigheid te vergroten, de klanttevredenheid te verhogen en het boekingsproces efficiënter te maken, zelfs wanneer een volledige webshop niet noodzakelijk is.

Onze compacte online verkoopmodule met
iDeal-betalingen biedt dé oplossing!

Een volledige webshop kan soms te veel zijn, zowel qua mogelijkheden, hoeveelheid code als het inregelen ervan. Aan de andere kant is het telefonisch aannemen van bestellingen vaak onhandig en tijdrovend. Bovendien moet er dan steeds achter de betaling aan worden gelopen.

Daarom hebben wij voor Van Marwijk Catering in Elst deze compacte online verkoopmodule geïmplementeerd. Het is veel eenvoudiger in te regelen dan een volledige webshop, en dankzij de voordelen van iDeal-betalingen hoef je niet meer achter de centen aan te lopen.

De fruitmanden zijn verkrijgbaar in verschillende varianten en kunnen op verschillende manieren worden afgehaald of bezorgd. Je kunt ervoor kiezen om de fruitmand op te halen in de winkel, deze gratis te laten bezorgen in Elst, of tegen een toeslag van € 7,50 te laten bezorgen op een adres in de regio’s Overbetuwe, Nijmegen-noord, Arnhem-zuid en Schuytgraaf. Eventuele bijkomende bezorgkosten worden automatisch bij het totaal bedrag opgeteld en bij de bestelling direct online betaald. Geen gedoe meer met telefonische bestellingen en het achter de betaling aanlopen.

Wat deze online verkoopmodule extra slim maakt, is dat bepaalde velden in het bestelformulier automatisch worden aangepast op basis van de gekozen bezorg-methode. Zo worden alleen de relevante velden getoond, waardoor je niet onnodig informatie hoeft in te vullen. Dit zorgt voor een soepele en gebruiksvriendelijke bestelervaring.

Eenvoudig inschrijven voor de fietsvierdaagse
met onze handige online verkoopmodule!

Voorafgaand aan de Nationale Molendag organiseert Molen de Vink een fietsvierdaagse langs de prachtige plekjes in de directe omgeving.

Wij hebben hiervoor voor Molen de Vink een gebruiksvriendelijk en efficiënt systeem op hun WordPress website geïmplementeerd waarmee deelnemers zich online kunnen inschrijven voor deze fantastische fietservaring. Geen gedoe meer met handmatige inschrijvingen en betalingen. Onze online verkoopmodule biedt dé oplossing!

Nu kunnen de deelnemers zich vooraf makkelijk en snel online inschrijven voor deze unieke ervaring. De kosten voor deelname bedragen € 6, – per persoon per dag bij voorinschrijving. Als je alle 4 de dagen wilt deelnemen, betaal je slechts € 20, – per persoon.

Bij het inschrijfformulier kun je kiezen of je 1, 2, 3 of alle 4 de dagen wilt meefietsen. Bovendien is het mogelijk om meerdere volwassenen en/of kinderen tot 16 jaar in te schrijven. Kinderen krijgen zelfs een korting. Het formulier berekent automatisch de totaalprijs op basis van de ingevulde gegevens. Vervolgens kan de betaling veilig en gemakkelijk worden afgerond via iDeal.

Zodra de betaling is voltooid, ontvangt de deelnemer automatisch een bevestigingsmail met een uniek reserveringsnummer. Dit reserveringsnummer dient te worden getoond bij de start van de fietsvierdaagse. Daarnaast is het mogelijk om een maximum aantal plaatsen in te stellen, zodat het aantal gereserveerde plaatsen wordt afgetrokken van het totaal aantal beschikbare plaatsen. Dit zorgt voor een vlotte en gecontroleerde registratie.

Voor het gemak van Molen de Vink is het ook mogelijk om een deelnemerslijst met reserveringsnummers te exporteren. Hierdoor kan het team van de molen deze lijst gebruiken voor controle bij de start van de fietsvierdaagse. Zo verloopt het hele proces efficiënt en georganiseerd.