WordPress websites

Wil je jouw bestaande WordPress website moderniseren, herstructureren of uitbreiden met nieuwe functionaliteiten? Dan is Webbureau IFRA de ideale partner voor jouw bedrijf. Met onze kennis, ervaring en creativiteit kunnen we een professionele WordPress website op maat bouwen. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Website moderniseren, herstructureren of uitbreiden

Als je als MKB-ondernemer je bestaande WordPress website wilt moderniseren, herstructureren of uitbreiden met nieuwe functionaliteiten, ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben namelijk jarenlange ervaring in het bouwen van aantrekkelijke, gebruiksvriendelijke en professionele WordPress websites. Hierbij maken we geen gebruik van standaard templates, maar bouwen we een website die perfect aansluit bij jouw specifieke wensen en eisen.

Specifieke wensen

Wij bouwen niet zomaar een WordPress website, maar stellen een website op maat samen. Hierbij houden we rekening met je specifieke wensen en eisen, waardoor we een website kunnen leveren die precies aansluit bij jouw bedrijf. Daarnaast nemen we ook de gebruikerservaring en zoekmachine-optimalisatie (SEO) mee in het ontwerp.

Mooi en snel

Wij zorgen voor een aantrekkelijk, modern en functioneel ontwerp van je nieuwe website. Hierbij houden we rekening met de nieuwste trends en ontwikkelingen, zodat je website er niet alleen goed uitziet, maar ook snel werkt. Dit is belangrijk voor de gebruiksvriendelijkheid van je website, maar ook voor de ranking in Google.

Nieuwe functionaliteiten?

Als je nieuwe functionaliteiten wilt toevoegen aan je bestaande WordPress website, ben je bij ons aan het juiste adres. We kunnen bijvoorbeeld een webshop, een reserveringssysteem of een intelligente contactwizzard integreren in je website, zodat je de juiste functionaliteiten kunt bieden aan je klanten. We denken graag met je mee over de mogelijkheden.