IFRA: webbureau voor webdesign en internetmarketing

Ita en Frans leren elkaar in 1995 kennen in Apeldoorn. Ita is assistent-accountant en Frans werkt op de ICT-afdeling bij de politie.  Zijn interesse in internet en websites gaat echter véél verder dan waarmee hij bij zijn werkgever te maken krijgt en in 1999 wordt IFRA, webbureau voor webdesign en internet marketing ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Kort na hun ontmoeting switcht Ita van baan en wordt zij financieel rechercheur bij achtereenvolgens de regionale recherche en later de Rijksrecherche. Zij maakt hiermee haar droom werkelijkheid en gedurende 14 jaar speurt zij naar vermogensbestanddelen van verdachten.

Tijdens het opbouwen van IFRA bouwt Frans zijn dienstverband gefaseerd af om vanaf de zomer 2002 zich volledig te kunnen richten op webdesign. De zaken gaan steeds beter en al snel moet er gedurende de hele week oppas voor de inmiddels geboren zoon en dochter worden gezocht.

Enkele jaren later beseffen Frans en Ita steeds vaker dat veel werken weliswaar leuk is maar dat tijd en aandacht voor het gezin veel belangrijker is. Binnen IFRA worden enkele grote projecten overgedragen aan een concollega en de focus komt nog meer te liggen op zelfstandige professionals die van hun passie een beroep maken.

In 2008 verhuizen Frans en Ita naar Elst Gld en in 2010 besluit Ita het roer om te gooien en zich om te scholen. Vanaf dat moment leven en werken Frans en Ita bijna 24/7 samen. Zij vullen elkaar prima aan en kunnen elkaar vrij laten in de werkzaamheden. Een onverwachte verslaving heeft hen vanaf 2014 in de greep: de dagelijkse wandelingetjes waarbij ze energie op doen en passende oplossingen voor klanten bedenken monden uit in het lopen van vier keer 40 km in de Nijmeegse 4Daagse in juli 2015. Dus mocht je ons door het in aanleg zijnde Park Lingezegen, rondom de Rijkerswoerdse Plassen of in de nabijheid van de Heinz fabriek zien lopen dan weet je wat we aan het doen zijn!

Samenwerken

Wij werken graag samen en/of met (producten van) professionele freelancers. De kracht van digitaal samenwerken is de combinatie van uitmuntende expertise, persoonlijke drives en eigen verantwoordelijkheden. Waar traditionele buro’s hun aandacht moeten verdelen tussen opdrachten en personeelszaken kunnen samenwerkende expert-freelancers direct snel schakelen en onder grote druk technologisch hoogstaande producten ontwikkelen.