Maak kennis met Frans Pronk

Frans Pronk is expert in WordPress-websites en daarnaast een webdesigner-pur-sang: hij ontwerpt en ontwikkelt met veel succes ‘dat’ wat de klant in zijn/haar hoofd heeft maar niet zo goed onder woorden kan brengen!

Websites van Frans

Begin jaren ’90 was Frans hobbymatig al actief met Bulletin Board Systems. Omstreeks 1998 begon hij met het ontwikkelen van websites in HTML. Na de geboorte van zoon Lars in 2001 veranderde hij zijn fulltime baan de ICT-afdeling van de politie in een parttime baan. Naast de verzorging en het huishouden had hij zo tijd voor webdesign. Toen dochter Ingeborg in 2002 werd geboren nam hij ontslag bij de politie en vanaf dat moment is hij fulltime ondernemer.

De jaren erna combineerde Frans zijn talent voor webdesign en de technische kennis tot puur vakmanschap. Inmiddels heeft hij vanuit Elst Gelderland vele schitterende websites ontworpen en zijn er geweldige quotes van zeer tevreden klanten over zijn werk! Sinds oktober 2010 is Ita ook fulltime werkzaam bij IFRA en is de dienstverlening verbreed naar internet-marketing.

WordPress expert

Vanaf 2011 ontwikkelt Frans websites op basis van het populaire CMS WordPress die hij voor de klanten desgewenst volledig op maat maakt. Voor vele wensen heeft Frans een functionele en betrouwbare tool klaar liggen die hij aanpast aan de feel en look van de klant.

Frans Pronk op social media

Naast het ontwerpen en ontwikkelen van websites deelt Frans graag van alles via social media, vooral Twitter en Facebook zijn favoriet bij hem. Op deze sociale netwerken kun je regelmatig grappige nieuwtjes over onder andere vakantieperikelen vinden maar natuurlijk ook interessante WordPress-updates!