Maak kennis met Ita Pronk

Ita Pronk helpt zelfstandige professionals bij het vertalen van hun passie, diensten en/of producten, o.a. via contentmarketing en een effectief gebruik van social media. Ita ontwikkelde zich vanaf 2009 in internet marketing met als specialisatie het effectief geven van webinars en SEO-optimalisatie voor betere vindbaarheid van jouw website.

Heel Holland Googelt

Ita Pronk Heel Holland googeltIta ontwikkelde zich vooral op het inhoudelijke gebied: het SEO-optimaliseren van webpagina’s bestaande uit o.a. het (her)schrijven van goede webteksten. Omdat Google niet alleen voor organische groei belangrijk is maar ook via de betaalde advertenties AdWords kansen biedt aan ondernemers volgt ze in 2015 het AdWords Certificerings programma van Google.

In het voorjaar van 2015 besluit Ita haar opgedane kennis en ervaring te bundelen in een boek: Heel Holland Googelt ~ Plaats uw website bovenaan in de zoekresultaten. Uitgever Van Duuren Media is direct enthousiast en wil dit boek graag uitgeven. Vanaf september van 2015 is het boek Heel Holland Google verkrijgbaar.

Blog van Ita Pronk

Frans en Ita zijn all-round (zij hebben een breed dienstenpakket voor het MKB) en hebben beide van nature een grote ‘help-factor’: zij denken graag pro-actief met hun klanten mee en attenderen ze enthousiast op nieuwe ontwikkelingen. Mede daarom is Ita deze blog gestart met informatie, toelichting en soms haar persoonlijke -ongezouten- mening over o.a. Social Marketing!

Stel je haar blogposts enorm op prijs of heb je juist een andere mening? Aarzel dan niet en geef je reactie!