Marelle Boersma

Marelle Boersma

Schrijfdocent en auteur van ruim 10 thrillers die verborgen leed in onze samenleving zichtbaar maken.

Mijn website is nu zoals hij moet zijn: stralend mooi.

Met dank aan Frans Pronk van Webbureau IFRA voor alle ondersteuning! Heerlijk als dat soepel verloopt...

Marelle Boersma Wordpress website Webbureau IFRA
Erla Braskamp

Erla Braskamp

B&B De Remketting, Slijk-Ewijk

Mijn samenwerking met IFRA is uitstekend bevallen: goed kunnen sparren zodat Frans en Ita ervoor zorgden dat de nieuwe Remketting website ook echt MIJN remkettingsite is geworden en dat is meer dan goed gelukt!

wordpress website tablet remketting
Peter Everaardt

Peter Everaardt

Wisseling & Toorens BV, Hoofddorp

Ifra heeft snel en goed de nieuwe website van Wisselingh en Toorens gebouwd. Op een prettige persoonlijke praktische wijze, met goed toepasbare adviezen en met een uitstekend resultaat. Hartelijk dank!

wordpress website wisseling & toorens
Roland Verborg

Roland Verborg

Rover Beveiliging, Elst

Bij een nieuw kantoor hoort natuurlijk ook een vernieuwde frisse website.

IFRA Creatieve Communicatie heeft met hun expertise en liefde voor het vak dit op een geweldige wijze voor elkaar gemaakt.

Ook de vele belletjes over en weer, niets was teveel en altijd advies op maat.

Maar ja, dat kan ook niet anders als je o.a. de expertise van de auteur van heelhollandgoogelt.nl in huis haalt!

De website van Rover Beveiliging in Elst is overzichtelijk, informatief en biedt de mogelijkheid tot het aanvragen van de gratis veiligheidsscan.
Lidewij van Wilgen

Lidewij van Wilgen

Mas des Dames, Muriel les Béziers, Frankrijk

Hoewel mijn leven er enorm romantisch uitziet heb ik nog nooit zo weinig tijd gehad als sinds ik een wijndomein heb. De afstand was geen enkel probleem – het was makkelijker om met hem te werken dan met de vage Franse webbouwer die dan wel persoonlijk aan tafel kwam zitten maar die alleen maar in standaard-oplossingen kon denken.

Met Frans was er meteen een klik – hij begreep direct wat ik bedoelde, wat ik nodig had en stond open voor discussie. En – belangrijker nog- ze trekken hun handen niet van je af als de site eenmaal klaar is. Voor mij is dat echt een zorg minder.

wordpress website mas des dames
Wim de Roos

Wim de Roos

SERV-Media, Purmerend

Er komt veel op je af. Dat weet je als je voor de vierde keer in je leven een ander pad kiest. Nu als ondernemer: dan moet je vooral goed en gemakkelijk gevonden worden. De best vindbare website aanklikken, dat is de truc. IFRA dus.

En als de mensenmensen er achter dan ook nog geïnspireerde websitebouwers blijken, die aan drie woorden genoeg hebben? Vindbaar, eenvoudig en duidelijk; voilà, SERV-Media.nl! Staat als een huis en “complimenten" uit de doelgroep. Kijk, dát helpt een starter vooruit.

wordpress website NL-jeep